Relining i Trelleborg ett effektivt sätt att reparera rör

Relining i Trelleborg ett effektivt sätt att reparera rör

När rören i din fastighet börjar bli gamla och dåliga eller går sönder är det som bekant dags att byta ut dem. Men idag finns det faktiskt ett alternativ till traditionella rörbyten. En ny metod som kallas relining (rörinfodring) kan nämligen användas för att få dina gamla rör att bli som nya igen. Du kan med fördel kontakta din lokala leverantör av relining i Trelleborg för mer information om detta. Vad är då detta, undrar du förmodligen? Relining är ett sätt att reparera trasiga rör utan att behöva göra omfattande rivnings- eller grävarbeten för att frilägga rören. Processen går istället ut på att man infodrar rören med ett material på insidan av dessa. Materialet skapar då ett slags rör i röret och ser därmed till att täcka eventuella sprickor eller hål.

Detta har flera fördelar för dig som fastighetsägare:

  • Inga grävarbeten krävs. Rörinfodring är därmed det mest effektiva sättet att reparera avloppsrör och andra rör.
  • Mindre störningar. En annan stor fördel med relining är att arbetet blir mindre stökigt och invasivt. Det innebär mer frid och fröjd för dig själv och din familj.
  • En prisvärd lösning. Tack vare att metoden är så pass effektiv och smidig blir kostnaden för arbetet lägre för dig som kund.

Som du märker är det väldigt fördelaktigt att reparera rören på detta sätt. Så kontakta din lokala specialist på relining i Trelleborg för att diskutera ditt behov!

Så går en relining i Trelleborg vanligtvis till

En relining går vanligtvis till ungefär på följande sätt:

  • En videokamera skickas ner i röret för att inspektera detta. Operatören kan då utvärdera skadorna och sätta fingret på vilka problemområden som måste utvärderas.
  • Med hjälp av en högtrycksstråle rengörs röret grundligt. Detta för att säkerställa att röret är rent och att den invändiga ytan är jämn. På så vis grundar man för en högkvalitativ rörinfodring.
  • Röret relinas med en av de tillgängliga metoder som kan användas. Fråga gärna din specialist på relining i Trelleborg vilken metod de använder om du är nyfiken.
  • Det material som har sprutas in i röret tillåts stelna och därefter är röret som nytt igen!
Kommentarer är stängda.